Aktuellt från ÄlvdalsBygg & Hyvleri

Av: Älvdalsbygg & Hyvleri AB Onsdag 11 oktober 2017

Takbyte i centrala ÄlvdalenJust nu utför vi ett takbyte på en större affärs- och bostadsfastighet i centrala Älvdalen åt en kund.
Då riksvägen passerar vid husväggen är det viktigt att man är nogrann med rätt utbildning säkerhetsutrustning för oss och våra arbetare för att skydda både dem och förbipasserande.
Har ni funderingar på ett takbyte eller vill ha en genomgång om konditionen och eventuella behövliga åtgärder på just ditt tak?
Tveka inte att kontakta oss för mer information och offert.


Av: Älvdalsbygg & hyvleri AB Söndag 3 september 2017

Första spadtaget för vårt visningshus på Idre Himmelfjäll hösten 2017

Älvdalsbygg & Hyvleri AB bygger nytt på Idre HimmelfjällUnder hösten kommer vi presentera fler inspirationsskisser och planlösningsvyer på våra planerade hus på Idre Himmelfjäll.Vår plan är att ha stommar resta och på plats lagom till sportloven 2018.


 

Av: Älvdalsbygg & Hyvleri AB Söndag 30 juli 2017

Roligt sponsoruppdrag på MudLife OCR i Älvdalen


Kämpande deltagare som passerar vårt hinder i full fart.


MudLife OCR är en uthållighetstävling för både män, kvinnor och barn som arrangeras i vårt företags hembygd Älvdalen varje år. Självklart vill vi ställa upp och bidra med det vi kan när det sker något som livar upp bygden med tillresta gäster och för lokalbefolknigen. I år skapade vi ett av de otaliga hindren som var uppsatta efter tävlingsbanan och bidrog att de tävlandes resa blev lite jobbigare mot målet under den 7km långa banan.

Start och målområde under MudLife OCR i Älvdalen 2017.


Det tävlande Elitledet på väg ut ur arenan.

#mudlifeOCR #älvdalen #älvdalsbygg&hyvleriab