Aktuellt från ÄlvdalsBygg & Hyvleri

Av: Älvdalsbygg & Hyvleri AB Tisdag 20 juni 2017

Glad midsommar önskar Älvdalsbygg & Hyvleri ABVi på Älvdalsbygg & Hyvleri AB  jobbar vidare på färdigställandet av pågående projekt, samtidigt som vi ritar, beräknar och offererar nybyggnationer och tillbyggnader till nya kunder. Vårt arkitektritade tillbyggnadsprojekt bredvid Vasaloppspåret i Evertsberg är inne i den absoluta slutfasen. Sista veckan har det börjat listas golv och tak samt monterats en vedeldad kamin. Just nu installerar vi en trapp till sovloftet och färdigställer altanen.Inom någon vecka är det slutbesiktning av detta projekt och vi överlämnar det till ägaren att njuta av under härliga sommardagar och varma kvällar.


Av: Älvdalsbygg & Hyvleri AB Torsdag 8 juni 2017

Stilanpassad design i harmoni med omgivningenLjusinsläpp, huskroppsplacering efter väderstreck, disposition av husets planskiss  och andra naturliga förutsättningar är alla saker som kommer påverka slutresultatet, men som man kanske som kund inte alltid har kunskap om. Det är där vår erfarenhet och kompetens på Älvdalsbygg & Hyvleri AB kommer er till stor nytta. Genom dialog hittar vi den bästa planlösningen utifrån kundens visioner om hur de kommer använda sitt nya hus. Allt sådant påverkar hur man ska tänka vid positionering och utformning som tillsammans skapar enhetlig harmoni. Det är minst lika viktigt som att nyttja bra råmaterial och funktionell utrustning.


Arbetet på vår tillbyggnad vid Vasaloppspåret vid Evertsberg i Älvdalens kommun, norra Dalarna är nu inne i nästa fas. Vi monterar just nu kök, fönsterfoder, innertak med belysning med mera. Fönstrens placering är omsorgsfullt utvalda utifrån både utsikt och insynsskydd för maximal komfort i husets olika rum och samvaroytor. Kul att se hur allt tar form och blir en enhet mellan det gamla och det nya.Inom kort återkommer vi med fler vybilder från resultatet av denna smakfulla timmertillbyggnad.