Aktuellt från ÄlvdalsBygg & Hyvleri

Av: Älvdalsbygg & Hyvleri AB Onsdag 13 december 2017

Varma Luciahälsningar till er allaArbetet med vårt visningshus fortsätter i full fart i vår hemkommun Älvdalen, närmare bestämt på Idre Himmelfjäll i norra Dalarna. Snön har anlänt och ligger gnistrande vit och vädret kunde inte vara bättre för våra fantastiska medarbetare att slutföra gjutarbetet med grunden. Med läget vi har på tomten, och som området i helhet erbjuder ser vi fram emot att färdigställa detta hur för visning till er så fort som möjligt.

Trevlig Lucia önskar vi er alla!
Av: Älvdalsbygg & Hyvleri AB Fredag 1 december 2017

Trevlig 1:a advent önskar Älvdalsbygg & Hyvleri ABVårt projekt på Idre Himmelfjäll är i nästa byggfas där tomten nu är planerad, bygglov beviljade, och grund gjuten. Nu förbereder vi grunden vidare inför allt som behöver adderas inför stomresning.  


Vårt nya visningshus som vi planerar ha färdigställt till (låst & täckt) lagom til sportloven börjar 2018. 

Huset byggs i smakfull timmerfasad med en genomtänkt, funktionell och inbjudande planlösning att umgås i. Vill ni veta mer om detta hur och vad vi kan göra för just er? Hör av er till oss på Älvdalsbygg & Hyvleri AB med säte i Älvdalen med era tankar, funderingar eller ideer så ska vi försöka hjälpa er att förverkliga dem.

  

Av: Älvdalsbygg & Hyvleri AB Onsdag 15 november 2017

Välplanerad planlösning är nyckeln till ett trivsamt hus!

(Bild ovan: Vy planlösning våning 1)

Vi på Älvdalsbygg & Hyvleri AB är måna om att ni som köper våra hus får en produkt ni kommer njuta av i många år framåt. En viktig del i att lyckas med det är en väl genomtänkt planlösning anpassade efter era behov. I vårt visningshus på Idre Himmelfjäll har vi fokuserat på att tillgodose den aktiva familjens behov. 

(Bild ovan planlösning våning 2)

En välplanerad planlösning är nyckeln till ett trivsamt hus!

Vi på Älvdalsbygg & Hyvleri AB i Älvdalen är er behjälpliga att hitta just den planlösning ni behöver efter era önskemål och behov om ni väljer oss som leverantör av ert nya hus. Kontakta oss för mer information eller med era frågor.

Låt oss göra er dröm till verklighet!