Fina vildmarkstomter i Gräshedens Vildmarksby släpps sommaren 2016!

Attraktiva tomter till salu i Gräshedens Vildmarksby, Sälen


Förutom alla vinteraktiviteter är Sälenområdet en plats för rekreation och nöjen året runt. Under sommaren 2016 kommer det finnas 19  byggfärdiga tomter I GRÄSHEDENS VILDMARKSBY som ligger c:a 10 minuter med bil nordöst om Stöten och ingår i en byggnadsplan för totalt 50 tomter varav 11 i dag är bebyggda. 

Området är högt och vackert beläget i dalgången mellan Granfjället i söder och Näsfjället/Fulufjället i norr nära den för sitt ädelfiske berömda Görälven.
Hela Sälens fjällområde nås inom 30 minuter.
Platsen är det perfekta stället för Dig som söker stillheten och tystnaden nära naturen men ändå inte långt från allt annat.  


Tomterna som är minst 1100 kvm kommer att vara helt byggklara med väg, v/a och el fram till tomtgräns (värde inkl. byggnadsplan och lantmäteri c:a 300 000:-/tomt). Köparna bestämmer själva vilket hus de vill bygga och ansöker om bygglov för detta. Den som köper en tomt i Gräshedens Vildmarksby blir med automatik medlem i byns förening som ser till att gemensamma intressen som vatten/avlopp, vägunderhåll m.m. fungerar.